...


Hafstens mingolf snart!

Halloj! Just nu sitter jag på en restaurang på Hafstens camping och väntar på mat, Efter maten blir det minigolf :) Solen skiner också ;) Toppen!


Stylat om "lite"

Hej! Ville visa er en bild som jag mixtrat (blev väldigt mixtrat men ändå) med nu när jag suttit här en stund ;) haha Vad tycker ni?


Längtar!

Hallå på er! Nu börjar jag längta så jätte jättemycket efter Gothia Cup! Ska bli så kul!

Gothia disco, matcher, killar och massa mer att se fram emot. Det är andra året mitt lag ska vara med och detta året hoppas vi på vinst :)

Nu ska jag börja packa också, men vad ska man ha med sig!!! Har hjärnsläpp. Ja jag får väl fortsätta att fundera ;) hehe ha de gött!(Snart blir det joggingtur:D)


Instagram!

Följ mig på Instagram! NathalieLinneas :D


Film-time!

Hej! Hittills har det varit film-time, först "Mean Girls" och nu "Holiday In The Sun" Gamla filmer man inte sett på länge men dom är rätt bra ändå ;) Om en stund så blir det en joggingtur med Helge :D haha Slänger in veckans citat också :)


Vem känner igen sig? ;)

Haha ja vet att jag gör iallafall! ;)


"Souvenirer"

Heej! Ville visa er vad jag har tatt med hem från semestern, Byxorna har jag handlat på ett torg i Gävle på GinaTricot :) och tröjan kommer som det står i från Pite Havsbad i Piteå. Puss och kram!


Kantareller!

Tjohoo! Idag har jag varit och plockat kantareller med Jessica :) jag hittade inte så många men Jessica lyckades rätt bra ;) Sen var hon så snäll så jag fick allihop


Bloggdesign

Heej! Nu funkar blogg.seappen igen :D Nu håller jag på med att fixa med design, eller aah... Jag gör inte designen själv för jag har inte en aning om hur man gör, men jag har mejlat hon som ska hjälpa mig med den och förklarat hur jag vill ha den så nu hoppas jag på bra resultat :) Jag har ju sagt att det ska bli ändringar här så nu startar jag med det genom att visa er veckans citat ;) Kram Nathalie Glöm inte att följa mig på bloglovin! <3


Header?


 
här är en bild jag jobbat med som jag funderar på att ha som header. Vad tycker ni?
Vill gärna höra er åsikt! <3

Lite bökigt med design!

Hej alla underbara!
Anledningen till att jag inte bloggat nånting har varit dels för att jag varit och campat med husbil i 2 veckor och dels för att jag ska ändra design så då har jag letat för fullt och lagt mer tid på det. Men nu är jag tillbaka igen och nu på dom här 2 veckornas uppehåll så har jag funderat lite på vad min blogg ska handla om. Jag kommer inte längre prata så mycket om vad jag gör på dagarna och så, utan jag kommer istället prata om recept och tips från olika håll. Jag kommer lägga till veckans skämt och veckans citat :) Och nu har ju blogg.se uppdaterats vilket jag tycker är jättebra förutom att appen inte fungerar att logga in på så då blir det att man får logga in på datorn varje gång man ska skriva här, men ska ändå försöka ligga i! 
Jag hoppas ni gillar förändringarna som kommer! 
 (just nu har jag en tillfällig design)
Puss på er! //Nathalie                                                                                                                                                   
By the way: LollipopN.blogg.se har fyllt ett år! :) <3<3<3