Friday!

(Gökboet förra året)
Idag är det äntligen fredag! Och mm en stund åker jag ner till svanesund för att träffa KU:are (kyrkans ungdom). Lite fotboll, lite bad och sånt :) mys!
 
Kramar! ♥ 

Drömtårta!

Drömtårta! Det blev bak idag på elevens val timman och vi kände lite extra för drömtårta idag. God var den dessutom :)


10, 9, 8, 7...

Räknar ner för sommarlov nu, och det är endast 10 skoldagar kvar! Åh vad skönt det ska bli ♥ Sommarkänslorna är redan på känn och vattnet värms sakta upp. Med betoning på sakta! 
Kramar! 

Bildbomb!

Systemkamera + Studsmatta + Kevin = 

Dagen :)

Förmiddagen har spenderats på stala där jag tittat på när Orust FC f17 spelade mot kungshamn. Det blev en riktigt god vinst med 10-3 (!). Go start på dagen. Nu har jag varit hemma en stund och varit ute och gosat, städat och klippt kaninerna.
Snart blir det myskväll på Harry's, känner mig som en stamkund där nu haha!
Gott ska de va!
(Bild på blocket annonsen jag lagt in på alla ungar. Sålde som smör kan man säga. Alla är redan tingade efter en dag!) <3


♥ Mors dag ♥

Idag är det mors dag och eftersom den bara kommer en gång om året så får man se till att den blir speciell ღ

Min present till mamma idag ღ Grattis på mors dag!!! 

Konfirmationspresenter

Nu har jag fått tummen ur och tagit kort på mina presenter jag fick när jag konfimerades. Inte den bästa kvalitén men hoppas ni kan tyda det ändå ;) Kramar!

......................ღ..........................

Har ni haft den känslan när man är glad och längtar tills man kommer hem och att skolan ska ta slut för att man tänker på något speciellt man vill göra hemma? Det kan jag känna ganska ofta, som exempel: att jag ska lägga mig ute och sola. Men det inträffar oftast inte. Utan när man väl kommit hem orkar man inte anstränga sig för att lägga ut en filt och hämta solglasögonen.. jobbigt eller hur, haha. 
Men idag ska jag försöka fullfölja, planen är att lägga ut kuddarna till utemöblerna och bara ligga där en stund, ligga och inte göra nånting. Inte ens mobilen ska få störa mig ;P Hur gött som helst! ;)
 
 Ha de bra! Kramar! 
 
 

Ett stulet liv

Vill ägna detta inlägg åt en bok jag börjat läsa som heter "Ett stulet liv" som också är en sann historia. Har inte hunnit läsa så långt men kan redan nu bedöma den som en bra bok, snarare nyttig bok att läsa. Mycket hemskheter och man kan få en del otäcka bilder i huvudet med samtidigt borde den läsas eftersom den också måste bli skriven. Boken handlar om en tjej som blir kidnappad som elvaåring och hållen i fångenskap i arton år.


Nyklippt!

 

Godnatt ♥

Ja, nu har jag hunnit med en liten del av vad jag behöver göra denna veckan. Spanska läxan blev inskickad idag vilket kändes skönt, sedan hanns det med lite läsning i boken inför mopedkort och som pricken över i:et så övade jag lite på redovisningen om dykning som jag och Frida ska hålla i på torsdag. Känner mig mer redo inför ny skoldag när allt sådant här är ur vägen. 
 

Want it! ♥

 
 
Visserligen lite gråa och neutrala färger men har redan så mycket färg i min garderob. Så då får man ju balansera det med lite "gråa" plagg ;) ♥ 

Somrigt ♥ Soligt

Nu längtar jag verkligen till sommarlov! Vädret har ju blivit så mycket varmare på så kort tid och det är verkligen nu man får smak på hur sommaren är, man glömmer ju lätt av den känslan när man bor i Sverige xD Haha. Det känns också skönt att ha tagit sig igenom just april. För nu känns det som att det är ett par lugna månader framför mig. Med saker som jag verkligen vill göra och lägga tid på ♥ Toppen! Jag vill ju sätta igång och ge lite tips här på LollipopN. Men då måste jag ju fråga: Vad vill ni ha tips om? Eller läsa om? ♥
 
Bjuder på en bild av Frida och mig ;) ♥ Fina Frida!  
 

Helgens resultat

Heej!
Idag var jag hos tandläkaren för att spänna tandställningen i Uddevalla och fick en timmas sovmorgon på köpet. Eftersom jag skulle vara i Uddevalla klockan 9, härligt härligt! Men blev riktigt trött nu när jag kom hem. Har antagligen sovit för lite under helgen. Jag har iaf haft riktigt kul. I fredags var jag med på KU (första gången jag varit med hela kvällen) sedan kom jag hem runt 12 slaget och på lördagen hade jag första passet på kakförsäljningen på göken klockan 9. På eftermiddagen var jag på stranden i Svanesund med Matilda, Frida, Rebecca, Jonathan, Alex, Adelisa och Olivia. Där vi åt pizza och spelade lite volleyboll och fotboll :) Några av oss åkte hem till Alex efter och sedan gick vi till Jonathan där vi sov över.

(Bild på tårtan vi gjorde i hemkunskapen idag, Haha)

Lite om min helg :)! Hur var eran helg?

 


"Man ska må bra"

Läste ett så bra inlägg på zarish.blogg.se. Det värmde verkligen när jag såg hur bra hon skrivit om just träning och vikt. Att det blivit sån hets kring just det. Ja, ni kan ju läsa själva 
Ville bara dela med mig av det här inlägget, och säga att alla är fina precis som dom är! 

Bloglovin ღ

Följ min blogg med Bloglovin 
Följ gärna min blogg på bloglovin och om ni kommenterar era bloggar så kan jag också följa er ღ
 
Kramar! 
 

Helgens planer

Har försökt måla av en disneyfigur, Stampe under bildlektionen ღ Nu är det bara en lektion kvar innan jag tar helg!                                                                                                                                                    

Fredag: KU (kyrkans ungdom), vi ska till tvet och kanske att det blir fotboll ;) 

Lördag: Kakförsäljning på Göken, stranden i Svanesund med några från klassen. Kanske blir lite fotboll och volleyboll där ;) 

Söndag: Lugn dag, gos med kaninungarna ;) 

Kramar! 


Kaninkull 2013 ♥

Hej alla! Nu har jag laddat upp en hel del bilder på kaninungarna som just nu är 3 veckor gamla. Mycket gos kommer det bli dom här veckorna innan dom ska hitta nya hem. Det blev 4 stycken, 1 vit och 3 beige/nougatfärgade. Leveransklara v.25 ♥ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onödigt och galet!

 
Onödig fakta: 
1. Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten
2. Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa
3. Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa.
4. Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar gör.
5. Piloter, som i nödsituationer skjuter ut sig med katapultstol blir 3 cm kortare varje gång de gör det, i regel får de därför endast göra det två gånger. 
6. Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.
7. Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
8. Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna
9. Noshörningens horn består av sammanpressat hår.
10. Vi föds utan knäskålar. De är först utvecklade vid sex års ålder.
 
Galna lagar: 
1. Alla fordon har väjningsplikt för flugor på motorvägarna i Utah.
2. Om du vill bryta mot lagen är det bara att slå någon på ryggen i Georgia. 
3. Ett barn som luktar lök får inte gå till skolan i West Virginia.
4. Det är förbjudet att vid något tillfälle ha glass i bakfickan i Alabama.
5. Det är förbjudet att sätta ut en råttfälla om man inte har jaktlicens i Kalifornien.
 
Det var Rebecca som hittade en massa hemsidor med listor över onödig fakta och galna lagar. Så jag tänkte dela med mig av det till er, Haha! 

 

Sneakpeak

Ger er en liten sneakpeak på en utav kaninungarna ♥ Mer bilder kommer snart när jag tagit fram systemkameran :) 


KONFIRMERAD!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ledig dag ღ

Det är redan maj och inte många skoldagar kvar tills vi får sommarlov. På lördag konfirmeras jag och då kommer även det vara ur världen sedan. Känns lite tråkigt att det snart är slut men ändå ska det bli skönt att ha gjort det. 
 
Dagen idag har varit riktigt lugn. Har tittat på lite Hart Of Dixie avsnitt och sedan gjort lite nytta också, nämligen skrivit på inlämningsuppgiften som ska in på måndag. Lika bra att ha den klar innan konfirmationsfirandet ;) 

 
 

Söndag!



 
 
Men dagen tog inte slut efter bakningen Haha ღ MYSIG SÖNDAG! 
 

Choklad cupcakes ღ

Igår blev en riktig mysdag tillsammans med Frida! Vi bakade smarriga cupcakes med chokladmousse på och riktigt gott blev det ღ Här ser ni resultatet! Och som tur var hann jag ta fram kameran ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love shoes!

Detta kommer vara mina konfirmationsdojor ;) 
- dinsko, 199 :-
Bilden visar färgen lite dåligt men det är jeansfärgat iaf ;) 
 
 

Tid över åt annat ღ

Nu när jag har uppehåll från fotbollen och pingisen har slutat för säsongen så har jag fått lite tid över, tidigare så har alla kvällar varit uppbokade vilket delvis har varit kul. Men nu när jag har flera kvällar fria än tidigare så kan jag ägna mig åt t.ex gitarren eller kameran lite mer ;) Min gitarr är inte så värst stämd så det får jag ordna och sedan har jag inte använt kameran så mycket under året. Men nu har jag tagit fram den och tänker inte lägga tillbaka den på ett tag ;) Haha!
 
Fotograf: Kevin 
 
 
 
 
 
 
 

Fredagskäk

 
 
 
 
 Idag var det min tur att fixa fredagsmys! Och jag valde att göra scones och som liten efterätt blev det fruktsallad med glass! 
 

Fredagsmys!

Det är ju äntligen fredag idag! Och jag sitter på elevensval timman och surfar runt på lite bloggar ;) Haha. Bara en lektion kvar efter detta och sedan ska jag vänta på bussen i 45 minuter xP 
Idag är det jag som har hand om fredagsmyset så jag hade tänkt att det skulle bli en fruktsallad med nybakta scones och kanske lite tillägg på det. Ska hoppa av bussen vid affären och handla allt jag behöver och sedan åker jag hem med mamma som slutar den tiden ღ Bilder kommer troligen upp ikväll på mitt fredagsmys 
 
Kram från mig! 

Ledig dag!

Hej! Känns så konstigt att vara ledig en dag mitt i veckan. Och det tar emot lite att gå tillbaka till skolan imorron ;) Men bara två dagar till helg. Har tagit en cykeltur med farmor och Kevin idag, till stala kyrka och tillbaka. Annars har det varit en lugn dag :)

(Ifrån cykelturen)