Today!

Hej! Är på riktigt bra humör idag! Vill ni veta varför? Hehe jo för att jag äntligen hittat kläder till konfirmationen det blev en klänning och å vad jag letat! :D Och riktigt nöjd blev jag också. Sen hittade jag även jeansjacka som passade fint till :) Så efter jag var i stenungsund så var jag på utvecklingssamtal och det gick också fint. Så nu sitter jag äntligen i soffan och tar det lugnt :)
Målat naglarna och samtidigt kollat på Morgan och Ola-Conny när dom är ute och reser ;p Haha!

Ha de gött!


Veckans 15!

1. Sminkar du dig varje dag? - Ja, fast inte om jag vet att jag bara ska vara hemma.

2. En artist du gillar? - Pink kanske ;)

3. Accepterar du okända som vänner på Facebook? - Nej

4. Föredrar du havet eller en bassäng? - Bassängen ;D

5. Vad spenderar du helst pengar på? - Som det är nu så är det nog kläder :) 

6. Vilket är ditt favoritprogram på tv? - Just nu är det "Extreme Home Makeover"

7. Vad har du för ringsignal? - "We are young" av Fun

8. Vem är din favoritlärare på högstadiet? - Linda

9. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? - Kommer inte ihåg xD

10. Har du varit med i tidningen? - Ja 

11. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? - Har en dröm om att få åka till new york :)

12. Vad har du haft för husdjur? - Kanin, hamster, katt

13. Kan du åka slalom? - Nu kan jag ;)

 

 

 

 

 

 

 

 


24 april ♥

Idag är det en mycket speciell dag, varför? Jo för att mamma fyller år! Och som ett plus i kanten har det blivit kaninungar! Så det blir ju inte så svårt att komma ihåg vilket datum dom är födda ;) 
 
Dagen har spenderats på universeum med klassen. Vi började med att gå runt på alla våningar och se så mycket vi bara kunde. Sedan tog vi lunch och då blev det donken såklart haha ;)
Efter lunchen gick vi tillbaka och lyssnade på en föreläsning om ormar. Ganska intressant att lyssna på ändå och sedan fick man chansen att klappa ormen han hade att visa med, som var en majsorm. Men jag skippade det... Hehe. 
Klockan två ungefär gick bussarna hemåt igen och nu ligger jag hemma i mitt rum med en massa levande ljus och bara njuter av regnet. Lite senare ikväll ska jag, min familj och några fler till Harry's och äta. Mys! 
 
Ha de bra! ♥ 

Hemma från läger!

Nu är jag hemma igen! Konfirmandlägret har varit riktigt kul + att min hosta nästan är borta och att tänderna inte är så ömma längre.
Under lägret gick vi igenom hur vi skulle göra när vi konfirmeras i kyrkan och en massa andra saker runt omkring. Lekar, fotboll och massa prat blev det :D Jag hade helt kopplat bort allting när jag var där och det var väldigt skönt! Med tanke på att det inte fanns nån teckning där så kunde man varken kolla facebook, instagram eller smsa. Och det skulle kanske behövas pauser ifrån det lite oftare. Och eftersom jag inte använde telefonen så flitigt så har jag inte heller tagit några kort. HIhi, och det ångrar jag nu ;P 
 
Newbody beställningarna har kommit nu också så det ska vi packa klart så vi kan lämna ut det till dom som beställt❤ 
Ha de bra! //Nathalie ❤ 

Veckans 15!

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? - Linnea kanske :)

2. Vilken var den senaste filmen du såg? - Step up 3 :)

3. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? - Ligga på en solstol i Turkiet :D

4. Vem skrev du senast med på Facebook? - Rebecca :)

5. Vad väljer du, godis eller chips? - Chips isåfall, men jag är annars en stor chokladälskare ;)

6. En låt du är beroende av? - "Just Give Me A Reason" med Pink.

7. Vad stod det i ditt senaste sms? - "Förkyld och blåsa i munnen -_- annars BRA" xD

8. Hur lång är du? - 1,66 

9. Någon du vill träffa just nu? - Mina vänner! 

10. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? - Frida

11. Vem ringde du senast? - Pappa :) ❤ 

12. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - Sms 

13. Vilken är din favoritefterrätt? - Cheesecake och kladdkaka

14. Vilken är din favoritglass? - Choklad eller vanilj

15. Känner du någon med samma födelsedag som din? - Ja ;)

 

Min fråga till er:

16. Vilken är den bästa svenska filmen? 

 

 

 

Jag tänkte börja med att ha 15 frågor som jag svarar på varje vecka. Som ska kallas "Veckans 15!", och den 16:de frågan ställer jag till er, så den får ni Gärna svara på som en kommentar i inlägget :D Vad tycker ni om det?     



 

 

 

 

 

 


Give up, give in or give it all you've got ❤

Det märks verkligen direkt när skolan kör igång igen. Man får inte alls lika mycket tid över till bloggen ❤ Men jag ska ändå försöka vara flitig med inlägg ❤ 
 
När jag först reste huvet från kudden idag kände jag att jag åkt på en förkylning. Hade väldigt stor lust att bara lägga mig igen och skita i skolan. Men efter några minuter insåg jag att jag var tvungen att komma ur sängen. Kände inte för att ta på mig jeans idag så det fick bli mysisar. Gott det med! 
Började på lite nya projekt i skolan nu efter lång ledighet och det känns gott med en mindre nystart. Och engelska läxan fick jag gjort redan idag när jag kom hem så nu behöver jag inte tänka på den mer :)
 
Lite citat att tänka på ❤ 

 

Nu är det gjort!

Som rubriken säger så är det äntligen gjort! Tandställningen är satt! Det är riktigt ovanligt att gå förbi spegeln nu bara. Det tar nog ett tag att vänja sig vid metallen som sitter i munnen.


Tandställning närmar sig!

Idag har jag varit i Henån på kalas hos min gammelmormor. Hon fyllde 95 år och det firade vi med tårta :) ❤
 
Imorgon kör skolan igång igen. Men klockan ett ska jag vara i uddevalla hos tandläkaren för att sätta tandställning, räls! 
Är lite spänd på hur det kommer bli och jag har svårt för att se resultatet i huvudet. Men jag får hoppas att det blir bra i slutändan. 
                                          
 
 

Today I don't feel like doing anything..

Mysdag är det som står på ToDo listan idag ;) Inga planer förrän klockan sju ikväll då det är konfirmandträff. Funderar på om jag ska starta en film, men vet inte vilken ännu. Hihi
Har ni något förslag? ❤ 
 
Satt ihop en "I want" bild. Den blev väldigt neutral, men det matchar mitt humör idag :-) 
 
 
Jag kan ju inte säga att jag blev glad imorse när jag tittade ut genom fönsret. Är otroligt redo för vår nu och det första man ser när man vaknar är snö.......... -_- 

Praktik!

Heej! Tänkte berätta lite om min praktik jag varit på under onsdag och torsdag. Jag har varit på tårtdecor och min handledare har varit Paula, som också är Fridas mamma ;)
På onsdagen hade jag sån tur att det var dags för bröllopstårtekurs på tårtdecor. Jag fick äran att vara med och experimentera och det var enormt kul! 
Vi gick igenom hur man gjorde rosor, blad, svanar, att täcka tårtan, att göra flera våningar m.m. Så menads jag höll på med min tårta - som Paula redan fixat iordning så att fyllning och täckning av sockerpasta var klar - och dekorerade så gick klockan väldigt fort. Kursen startade ca. 09.30 och när jag var klar var klockan närmare 18. 
På torsdagen fick jag pyssla mycket med varor. Jag bytte lite förpackningar, packade lite ordrar, fyllde på moussepulver och plastade in pallar med sockerpasta som skulle skickas iväg. 
En mycket bra praktik, och fått upp intresset lite för just tårtbakning ;) Hihi
 
Ha de bra! Kramar 

❤ 


Branäs minnen!

Hej på er som läser! 
Tänkte att det skulle passa bra med en bildbomb från Branäs istället för att skriva om det. Passar bra med en uppdatering nu med.



 
 

Första natten i Branäs

Heej på er! Nu har jag ägnat hela dagen åt att åka till Branäs, Men nu är vi äntligen framme efter 5 timmars biltur. Nu ska jag lyssna på när Kevin läser för mig och sedan blir det läggdags. Imorron ska jag stå på skidor för första gången på 11 år. Så vi får se hur det går
Puss och kram!


Dagens inköp :)

Jeans-Ginatricot / Linne-Ginatricot / Träningströja-Intersport / Träningslinne-Stadium / Vindbyxor-Stadium / Nagellack-Kicks

  

  


Uddevalla

Heej! Det blev en heldag i uddevalla idag. Har spenderat lite tid på torp och hittat en del, bl.a träningströjor. Som jag kommer ta bilder på och lägga in här lite senare, så titta gärna in då! ღ
Men nu är jag färdigshoppad och sitter på pappas jobb (som ligger på andra sidan vägen av torp) och väntar på att åka hem. Roar mig med lite Glee avsnitt såklart ;)
 
Bara 1 dag kvar till Branäs. Är taggad inför skidåkning :D 
Ha de gött! ღ

Göken inköp

Heej! Idag har jag också hunnit med göksäter, vi åkte dit vid 1 tiden och påvägen hem var jag några kronor fattigare men några saker rikare ;) Haha

Inköp:
Block / Klistermärken / Doftljus / Frida-tidning.
Det sysselsatt resten av min dag och nu sitter jag framför tvn, njuter av lov!


Bodybalance here I come!


Kalasdags!

Helt redo för kalas nu. Min kusin Malte fyller 9 år idag och det ska firas!