Sommartid

Dagen har känts lång. Vet inte varför men allt har riktigt segat fram idag. Kanske beror det på att man flyttat fram klockan till sommartid. Inte vet jag.

Men iallafall så vaknade jag vid halv 10 och låg kvar tills frukosten var klar, hehe ;)
Sen åkte jag till kyrkan för att gå på gudstjänst och det var riktigt harmoniskt att sitta där idag. Kören sjöng jättefint och solen lös in genom fönsterna. Sedan var det match som gällde. Men olyckligtvis så krånglade min ljumske/baksidalår igen :( så jag fick nöja mig med att sitta på bänken och titta på målkalaset. 8-1 blev resultatet till sist mot henån.
När jag kom hem gick jag med Helge, Jessica m.fl till skogen med hundarna och katten x) Det var mysigt och gott fram tills att solen slutade lysa på oss. Lite frusna tår och kalla fingrar får man väl räkna med då kanske xP

Nu är det dags för Mästarnas mästare :) ha de bra!


Påskafton

Statistiken ökar och leendet på läpparna blir bredare!
Idag är det påskafton och de firar jag och min familj med middag hos farmor och farfar. 
 
Under dagen har jag till att börja med lastat in ved, för att kunna hålla den mysiga värmen inne ;) Det är ju inte sommar ännu direkt, trots att våren börjar komma. Sedan har jag hunnit städa hos kaninerna och även parat ihop dom, så nu hoppas vi på resultat ;) Om allt går vägen så finns det nog ytterligare några kaniner här hemma innan aprils slut. Väldigt mysigt! Och något jag längtat efter sen jag skaffade min första kanin. 
 
Men nu sitter jag och tittar på när Kevin och Robin (kusin) spelar NHL. Och då passade jag på att ta fram datorn. Eller ja.. Robins dator. 
Menmen... Dagen är snart slut och imorgon - söndag - väntar träningsmatch mot Henån, så taggar inför det nu! 
Ha ett bra påsklov! <3
 
 

Glad påsk på er!


Loov!!

Ligger och tar igen mig på mormors soffa. Dagen har varit rätt så lugn bortsett från matteprovet jag avklarat idag. Och det kändes riktigt bra när jag lämnade in det. Bra slut på skolveckan. Nu dröjer det hela 2 veckor innan jag sätter min fot där igen. Vi har nämligen praovecka, veckan efter lovet :D Känns så skönt att få vila ut efter en rätt så (vad det känts som) lång vecka, med tanke på att en inlämning i geografin, en inlämning i religion, ett kart prov, unikum och sist men inte minst ett matteprov skulle göras. Men nu är allt avklarat :D
Har inga större planer eller krav på lovet såhär långt. Lite träningar och så är bara inplanerat.

Imorgon, långfredag är det KM i pingis (klubbmästerskap), och det kommer nog bli riktigt skoj ;)

Ha de gött! //Nathalie

 


Blickar framåt ღ

Hallå på er! Nu är jag här igen och sitter och glor på lite bloggar. Har precis tvättat håret och känner mig fräsch och på G igen. Det är inte klokt hur mycket energi som går åt till skolan. Sen när man väl kommer hem så tar man på sig mysen och börjar plugga. Haha, ja det blir många intensiva veckor. Men nu blickar vi framåt. Nedräkning inför påsklov! 
Har gjort lite planer för påsklovet och det gör ju att man längtar ännu mer. Sista lördan på lovet så åker jag och min familj till Branäs och spenderar några dagar där. Har bara åkt skidor en gång och det var för 10 år sedan :S
Wish me luck! 
Vi kommer hem igen på tisdag och - eftersom jag tagit ledigt två dagar - på onsdan väntar en (för mig) kort praovecka ;) Så man kan ju se det som två veckors ledigt faktiskt. 
 
Nu när jag kom hem har jag suttit med fysikboken framför näsan. Läste igenom kapitlet och känner mig mer redo för provet på torsdag. Får sätta mig ner en stund imorron också ღ Annars blickar vi framåt! Vad har ni för kul planerat som ni ser fram emot?? :D
 
 
 
Ha de gött!! //Nathalie

Fullspäckad dag!

Igår var en rätt fullspäckad dag, direkt efter skolan åkte jag och resten av konfirmand gänget till Stala kyrka. Och efter det, när klockan var runt 5 så åkte vi (jag, farmor, Jessica och Frida) till uddevalla för att vara med på en "studiokväll" på plusgymnasiet. Det var något som eleverna där hade satt ihop. Så det blev en sköön ansiktsbehandling och noppade ögonbryn <3

Lite uppdatering bara ;)


Tripp till stenungsund

Tidigare vid 11 åkte jag och Jessica till sportlife för att gymma lite. Sen blev det dusch där och så kom farmor dit för att hämta upp mig och sen åka vidare till stenungsund, team sportia. Men innan hann vi med en god lunch på "eat". Det blev mumsig paj och sedan en dumlekaka till efterrätt!
På team sportia kollade jag fötterna och fick nya inlägg. Och har också fått order om att helst inte gå i converse. Oopsii....

Ja, såhär har min dag sett ut såhär långt;)
Ha de bra! //Nathalie


Vårkänslor

Vilken stil föredrar du?  
Kommentera gärna din åsikt 
Kramar ღ


Onsdag 13 mars

Dagen har varit lugn idag och sen jag kom hem har jag bara suttit vid tvn i myskläder, awesome! Nu stoppar jag in hörlurarna i öronen och startar det nyaste avsnittet av Pretty Little Liars, can't wait! 
 
Älskar verkligen den serien! 
Imorgon är vi dessutom lediga! Planerna för imorgon är att åka till sportlife och träna tidigare på förmiddan och sedan åka med Kevin och farmor till Lars Karlsson för att kolla fötterna ;) Haha. Senare när jag kommer hem så blir det lite plugg och troligen lite serie-tittande ;) 
Mysig spenderad studiedag :)
 
Kramar 

Vårkänslor

Nu när våren närmar sig så är det ju dags för lite sprudlande ch glada färger. Eller vad tycker ni? 
Därför har jag satt ihop ett collage med lite vårkänsla! ღ Våga vår!
Kramar ღ
 
 
 

Egoboost

Som jag skrivit tidigare så beställde jag 2 böcker från adlibris.com. Dom böckerna har äntligen anlänt och det tog inte många minuter innan jag satte mig ner för att läsa. Började med "Egoboost" av blondinbella som nu snart är utläst. Bara ett kapitel kvar. Trodde inte jag skulle gilla denna boken så mycket som jag faktiskt gjorde. Hon har verkligen skrivit om saker som man (i vissa fall) kan känna igen sig i och man fick inspiration och motivation att blogga också! Stort plus i kanten för det 
Väldigt vad mycket jag använder ordet "inspiration" nu för tiden ;) Haha
 
Idag slutade jag redan klockan 2 och mamma var så gullig och hämtade mig, Frida och Rebecca. Sen körde vi till Varekil för att hämta Kevin och lämna av Frida och Rebecca hemma hos sig ;)
När jag kom hem satte jag mig direkt i solljuset -som lyckligtvis fanns i sängen- och började jobba matte. Det var skönt att få gjort den så man kan släppa en liten tyngd från axlarna. Men sen fortsatte jag att läsa "Egoboost".
 
Halv 7 började jag träna pingis i Varekil och det var en rätt go träning idag. Nu har jag kommit hem och fått på mig pyjamasen. Snart blir det läggdags ღ Puss och Godnatt

Redo för kalas!

Nu år jag äntligen redo för kalas, Grattis Kevin 7 år!


Kevin 7 år!

Är i skolan just nu och slutar (som alla andra fredagar) klockan 14.45. Bara en lektion kvar, engelska. 
Senare ikväll åker jag med familjen till ishallen på rönnäng för att se Kevin träna. Kevin fyller 7 år idag så efter träningen blir det en mysig kväll på kina restaurangen Dai Loon ღ
 
Love Fridays!Dansande
 
Grattis Underbaraste Bror, Hade Inte Klarat Mig Utan Dig ❤  Älskar Dig ❤ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alla har vi drömmar

Nu när jag var inne på datorn och loggade in här fick jag se en blogg på framsidan på blogg.se som jag klickade in på. Det var en tjej med en mycket fin och intressant blogg. Hon skrev om sin nya lägenhet och att hon håller på att möblera för att flytta in. När jag läste alla inlägg så blev jag bara mer och mer glad och inspirerad. Så jag satte mig ner för att googla lite på inredning och hittade en massa kul. Man får ju bara lust att flytta direkt! (Haha)
Inredning har varit ett av mina intressen i länge!
 
Ett kollage jag satt ihop idag: 
 
 

Bok inköp!

Hej! Satt nu och titta på bokrean på några hemsidor och fick beställt 2 böcker. Har inte läst böcker på länge så kände att det hade varit kul att hitta en riktigt bra bok. Det är ju så mysigt när man väl sätter sig och börjar ;)
 
         
 Kramar! 
 
 
 

Hemkunskapsbak!

Idag på hemkunskapen var det prov och sen tiden vi fick över så bakade vi lite chokladmuffins, en god belöning på mycket timmars plugg ;)


Mar. 03, 2013

Hej! Nu är det dags att sätta sig och plugga igen. Men för att göra det hela lite roligare så har jag fixat mig en hallonsmoothie och nåt lite sötare, Kexchoklad! :)

Wish me luck!

Senare i kväll blir det att spela match på Stala ;) första matchen för i år nu då<3

Ha de gott// Nathalie


Slö lördag! ღ

Hej alla!
Idag är en riktig slappdag. Går fortfarande runt i pyjamas byxor och tjocktröja men det är ju lite det som är charmen med en ledig lördag. Eller?
 
Sitter och pluggar du för hemkunskaps provet som ska göras på måndag. It sucks att man måste plugga på helgen!
Om drygt en timma gör jag mig klar för kalas ღ
 
 
Haha!