Jan. 28, 2013


Svar på Frågestund ღ

1. Vad är ditt mål med fotbollen? :) 
Fick tänka till när denna frågan kom upp. Har nog inget specifikt mål, bara att hålla igång och spela för att det är kul och träffa alla kompisar som man inte träffar i vardagen. (Hoppas du blev nöjd med svaret )

2. Vad tycker du om skolan? :) 
Det kan variera så mellan vecka till vecka men jag skulle nog vilja säga att jag tycker om skolan ändå. När det är roligare lektioner som bild, idrott eller engelska så blir det lite lättare att gå upp ur sängen Haha

3. Vad brukar du göra på din fritid? 
Min fritid består av mycket sport. Fotbollsträningar och pingisträningar tar upp mycket av mina kvällstimmar och jag hade inte velat ha det på nåt annat vis ;) Sport is life! När jag inte tränar så tycker jag om att titta på serier som Pretty Little Liars och One Tree Hill och annars är bakning ett intresse jag håller på med när jag får tid :) 
 
4. När börja du spela pingis?
Jag började när jag var 8 år :) <3 
 
5. Det bästa med att spela pingis?
Finns så många saker. För att bara ta en så är det när man spelar med flyt och när man möter någon som är väldigt lik en själv. 
 
6. pingis eller fotboll?
Svårt val, men just nu går nog fotbollen först när det gäller träningar. Men det varierar mycket. 
 
7. det bästa med att blogga?
Det är att få respons genom kommentarer och att statistiken ökar i vissa perioder. Och att få skriva av sig om lite vad som helst ;) ❤ 

 

 

 

 

 
 

Pingishelg ღ

Gokväll på er ღ
Har inte bloggat under helgen för jag har känt att jag måste hinna med ett och annat och tiden bara flyger iväg. Så nu tar jag mig lite tid och lägger in ett par inlägg här. Svaren kommer upp på frågestunden också i nästa inlägg.
 
Igår var jag i Svanesund och spelade pingistävling (BD-Touren), jag var med i division 1 och det var tufft motstånd. Spelade ett par väldigt jämna matcher som jag tyvärr förlorade. Men lyckades också vina 2 så jag blev nöjd ändå ღ 
Idag har jag också spelat pingis och på samma ställe fast serie-spel. Jag agerade inhoppare i dubbeln och fick spela den med Cecilia. Vi förlorade med 2-3 i set. Åkte sedan hem efter den p.g.a att jag hade tandvärk. Tandvärk i den tanden som inte existerar längre (hur fel låter inte det). Men jag drog ut två tänder i fredags så det är jag ju rätt säker på att det var därför ;) ღ Haha.
 

Underbar

Å H S Å S Ö T O C H G O ! ! !


Frågestund kör igång ღ

Nu kickar jag igång en frågestund här! Har läst många bloggar med frågestund och tänkte att jag också skulle testa på det. Fråga på om vad du vill. Ingenting är för dumt! 
Svarar på frågestunden på söndag ღ

Bästa TV-serierna

Till vintern är det ju alltid mysigt att frossa i TV-serier! Så tänkte rada upp mina 5 bästa tips. 
 
1. One Tree Hill

 
2. Pretty Little Liars

 
3. Glee
 
4. Hawaii five-0

 
4. Förhäxad

 
 
 
 
 
 
 

Isprinsessa / Amatör

HaLloJ

Har varit på Myren en stund och åkt skridskor. Men som den amatör jag är så kan man ju inte kalla det graciöst direkt. Men jag spelade lite hockey med Kevin och våra sysslingar Albin och Rasmus och det slutade med 4-1 till Kevin och Rasmus. Hehe

Tog inga kort heller för att jag -först när jag kom dit - såg att jag bara hade 2 % batteri kvar på mobilen.

Men nu tänker jag vila upp mig inför ny vecka. Ha de gött! ღ

 

 


Wish you could go back, and tell yourself what you know now.

Hej på er!
Jag skulle egentligen varit på fotbollsträning nu och fram till halv 10 men kände att jag inte kommer orka imorron om jag går och lägger mig vid 11. Har också en redovisning som ska göras imorron om Amerikanska revolutionen så det kan ju vara lite skönt om man är VAKEN när man gör den. Tror man får bättre betyg då nämligen ;)

Tycker det är lite synd att skolan tar så jättemycket tid. Snart hinner man väl inte hem förrän man ska dit igen. Ja menar bara att 7 timmar om dagen + pluggande till prov, läxor och redovisningar kan vara lite till att ta i, eller?
//Dagens skoltrötta <3

Men nu till lite gladare nyheter, för en vecka sen blev det kattungar :D I och för sig bara en kattunge, men det räcker det med ;) Har redan bestämt att den är MIIN! 


Out-fit

Tröja: H&M (Ny)
Leggings: Dixon


Träning

Hallå på er :) 
 
Är hemma från pingisträningen nu och ska snart lägga mig i den frestande sängen! Men först lite bloggande såklart. 
Är lite missnöjd med årets schema, har några onödiga håltimmar istället för att få sluta tidigt :( Och på fredagar slutar vi 14.50 och bussen går 15.30...... Awesome! 
 
Nu är det läggdags ;) Natti natti ღ

Jensan

Tack (ännu en gång) Jenny för den fina designen. Nu känns det här bloggen mer som mig ღ
 
Här kommer en länk till hennes blogg som jag tycker ni ska läsa: http://jjennyerlandsson.blogg.se/     

Hemmaspa

Firar sista lovdagen med hemmaspa ღ

ZUMBA ღ

Hej! Har kommit hem från zumban nu och tagit mig en dusch. Det blev ett riktigt kul pass. Eftersom det var första gången på nåt år så höll jag låg profil genom att ställa mig på raden längst bak tillsammans med Jessica (Hehe). Ibland kom det ju även låtar man kände igen vilket gjorde de lite livligare och roligare! ;) 
  
Gör lite reklam menads man tränar x) Eller inte, Haha
 
Fina Jenny har erbjudit sig att fixa min bloggdesign imorron så vill bara säga TACK Jenny! ღ
 

Förbättring ღ

Jag säger hej ännu en tredje gång idag ;) 
 
Jag är verkligen ute efter förbättring här på bloggen och vill så hemskt gärna skaffa en annan design med mina bilder och mina utvalda färger osv osv. Men jag har fortfarande ingen aning om hur man gör det i alla dessa kodmallar. Har lagt ner MÅNGA timmar på att försöka förstå hur det går till att lägga in sin egen design men allt bara snurrar och jag får inte ihop det. Så om det är nån nu som läser detta och vet/har tid/har lust att göra en design åt mig får gärna kontakta mig via en kommentar, sms, mejl eller annat.
Är riktigt trött på dessa tråkiga designer.
 
 
 

Misslyckad shopping, lyckad dag

Igår var jag på torp med Frida, Rebecca och Adelisa. Tänkte att jag skulle se om jag hittade nåt roligt på mellandagsrean men ingenting blev det. Endast nödvändiga saker. Många storlekar var slut och de mesta jag tittade på hade bara storlekarna L och uppåt :( 
 
 
 
 
-- Kaninpellets
 
-- Sprayskydd för plattång
 
-- Kabel (till pappa) 
 
 
Vi åkte med Rebeccas pappa in till torp och sen vid 5 tiden tog vi bussen hem. Absolut en mysig spenderad söndag! ღ 
 
 
 
 
 
 
 

Fotbollsreultat

HEJ! 
Nu är jag tillbaka efter några dagars lathet och har äntligen fått tummen ur att skriva lite uppdatering här. 
I lördags var det ju som sagt fotbollscup. Resulatet av matcherna blev 0-0, 0-1, 0-0 vilket gjorde oss 4 i gruppen och vi fick möta gruppens 1:a där resultatet blev 0-3. 
Flera av dessa matcher tyckte jag ändå att vi var det bättre laget. Men tyvärr ville bollen inte in i mål för våran del.
En lite kort sammanfattning av lördagen 
 
 

Fotbollscup!

Hej!
nu är jag påväg till tanum där vi ska spela SM-kval i fotboll. Känner mig inte supertaggad nu, men det kommer nog snart (hoppas jag). Är lite nervös och hoppas verkligen på vinst! 
så jag tänkte att jag lika väl kan skriva nåt här nu när jag sitter uttråkad i bilen. Har kollat igenom några bloggar, facebook och Instagram nu så nu får jag väl sitta och titta ut genom fönstret.... Eller nåt (Haha). 

puss å hej!